SUSINO UMBRELLA CO.,LTD

SUSINO (JINJIANG) UMBRELLA CO. este subsidiara LTD. Susino Umbrella Limited Company ,liderul mondial in proiectarea, producerea, prelucrarea și vânzarea de umbrele și, de asemenea, cea mai mare companie comercială de umbrele din China. Cu o vastă rețea de marketing in tara și în străinătate, reușește să-și vândă produsele în peste 180 de țări și zone. Brandul SUSINO a fost denumit ca “Brandul renumit al Chinei”, “Brandul renumit al Chinei de export”, “Famous label-ul Chinei” etc. În 2007, a devenit prima companie cotată la bursă în industria umbrelei a Chinei (simbol stock: 0021174) in 2014 si-a schimbat numele in Youzu Net.

Despre SUSINO

Susino INDUSTRIAL HOLDINGS LIMITED este o întreprindere mare cu afaceri multiple, de fabricație umbrele, LED-uri R & D, producerea de energie fotovoltaică, explorare mină de aur și de prelucrare, comerț exterior, de protecție a mediului, etc. Susino Umbrella Company Limited, sediul central de fabricație a umbrelelor, este situat la Andong Industry Zone, Jinjiang Zona de Dezvoltare Economică, provincia Fujiang, China și generează aproximativ 1 miliard de RMB pe an. Susino Umbrella Limited Company a fost listata în 2007 la Shenzhen Stock Exchange cu simbolul stoc: 0021174, Susino Umbrella, devenind prima companie listată în industria de umbrele a Chinei . Fiind cea mai mare companie din industria umbrelelor cu cel mai bun lanț de produse,

deține 7 companii : Susino (Jinjiang) Umbrela Limited Company, Jinjiang Huayi Umbrela Limited Company, Jiujiang Huamao Umbrela Limited Company, Xiamen Susino Îmbrăcăminte Industry Development Company Limited, Marea Britanie Susino Umbrella Company Limited, Jinjiang Hengshun Galvanizare Limited Company și Xiamen Susino Trading Limited Companie. Cu peste 50 de agenți și distribuitori de peste mări, produsele sale, în cea mai mare parte marcate ca SUSINO, sunt vândute în peste 180 de țări și zone. În funcție de obiectivul strategic al companiei, veniturile sale anuale vor atinge 2 miliarde de RMB până în 2018 .

Echipa noastra

1995 Numele este Hengshun Umbrella Co., Ltd.
90%
2003 SUSINO Marca Inregistrata.
90%
2005 SUSINO este proprietar al fabricii de galvanizare.
90%
2005 Henshun schimba numele in Susino Umbrella Co.,Ltd
90%
2007 SUSINO a devenit primul producator de umbrele listat la bursa din China.
90%
2017 Peste 38 de reprezentante in lume
90%

Tel: 021-6274100 / 0722.238.586
Email: office@susino.ro
Adresa: sos Fundeni, nr.13, Sector 2, Bucuresti

Susino Romania – Producator si Distributior de Umbrele de Ploaie

X